Sprawozdanie ze Spotkania Międzyoddziałowego SITK RP w Krakowie w dniach 15-16.05.2015

W dniach 15-16 maja 2015r. odbyło się Spotkanie Międzyoddziałowe SITK RP pod hasłem przewodnim dyskusji: „Działania i inicjatywy SITK RP skierowane do młodych”. Organizatorem Spotkania był Oddział SITK RP w Krakowie. Ostatnie takie spotkanie odbyło się w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą w 2009 roku, organizatorem był Oddział w Lublinie. Spotkanie w Krakowie to pierwsze po tak długiej przerwie spotkanie, które ma zainicjować powrót do dobrej praktyki spotkań przedstawicieli Oddziałów. Jest to doskonała platforma do przedyskutowania ważnych zagadnień merytorycznych związanych z funkcjonowaniem Oddziałów i Zarządu Krajowego, jak również okazja do lepszej integracji naszego środowiska. W spotkaniu uczestniczyły łącznie 34 osoby, w tym 17 przedstawicieli z Oddziałów: Ciechanów, Częstochowa, Kielce, Lublin, Szczecin, Białystok, Wrocław, Rzeszów oraz z Zarządu Krajowego. Nasz Oddział reprezentowali: kol. Krzysztof Barbachowski, kol. Wojciech Grzybowski i kol. Marek Motylewicz. Zapraszamy do przeczytania całej bardzo ciekawej relacji ze Spotkania z wnioskami z dyskusji zamieszczonej na stronie internetowej SITK RP o/Krakówhttp://www.sitk.org.pl/sprawozdanie-ze-spotkania-miedzyoddzialowego-w-krakowie-w-dniach-15-%E2%80%93-16-maja-2015r/